O nama

New Dimension je brand “Made in Europe” – koncept koji je Vaše jamstvo visokih standarda kvalitete. Mi u New Dimension vodimo se pravilom

“Kvaliteta iznad količine”.

Ovo je mjesto gdje luksuz susreće savršene performanse.

Pružamo Vam samo proizvode vrhunske kvalitete! Naši proizvodi izrađeni su samo s najkvalitetnijim materijalima i izradom!

Push-up efekt – naš materijal izrađen je s specijalnim vlaknima koji oblikuju vaše noge i naglašavaju ženstvenost. Sav naš materijal
izrađen je po posebnoj narudžbi od jedinstvenih vlakana.

Sve naše tajice imaju ugrađeni “Push-up efekt”. Materijal koji koristimo izrađen je po posebnoj narudžbi i sadrži vlakna za oblikovanje vaših nogu i naglašavanje ženstvenosti te istodobno održavanje prirodnog izgleda.

Jednom kada uđete u novu dimenziju luksuza, nikada se nećete osjećati isto. Uživajte u našem vrhunskom iskustvu tajica poput druge kože i uskoro ćete se vratiti po više.

Naša odjeća je laserski precizno izrađena od strane vrhunskih stručnjaka u njihovom području. Nije samo izrađena da se nosi, već je napravljena da ostavite neizbrisiv znak luksuza i stila.

New Dimension privatna je tvrtka. Jedan od naših ciljeva je ponuditi kvalitetnu, atraktivnu odjeću i ostvariti dugoročnu suradnju s našim klijentima i kupcima.

Vrijednosti – integritet, profesionalnost, timski rad, zadovoljstvo klijenata i kupaca

U našem radu i bavljenju okolinom, suradnicima i ljudima koji dolaze na naš put vodimo se temeljnim ljudskim vrijednostima, moralom i namjerom da činimo sve od sebe da budemo najbolji.